Bollywood acteur Saif Ali Khan over toekomstige samenwerking met vrouw Kareena: “Geen enorme haast of behoefte om dat te doen…”

Bollywood acteur Saif Ali Khan over toekomstige samenwerking met vrouw Kareena: “Geen enorme haast of behoefte om dat te doen…”

Bollywood acteur Saif Ali Khan over toekomstige samenwerking met vrouw Kareena: "Geen enorme haast of behoefte om dat te doen…"

Veel Bollywood fans willen Saif Ali Khan en Kareena Kapoor Khan weer samen op het grote witte doek zien. Recent werd Saif gevraagd naar die mogelijkheid. Hij gaf aan niet echt haast of behoefte te hebben om te werken met zijn vrouw.

“Ik ben er nogal aan gewend geraakt naar werk te gaan en dan weer thuis te komen bij mijn lieve familie en een balans te hebben. Eén van de moeilijke dingen is om alles in je leven in evenwicht te houden. Met de familie gaan werken is iets dat ik al een tijdje niet heb gedaan. En ik heb geen enorme haast of behoefte om het te doen. Het zou dus echt iets heel opmerkelijks moeten zijn om ervoor te zorgen dat ik mij aanpas,” zegt Saif.

“Het zal een regisseur moeten zijn die ons cast, niet omdat we man en vrouw zijn, maar omdat wij de acteurs zijn die het beste passen in de rollen die hij heeft geschreven. Het vereist veel verbeeldingskracht van iemand en out of the box denken zodat het voor ons beide interessant is. Kareena en ik werken allebei en ik denk dat het, om het leven interessant te houden, leuk is om met andere mensen samen te werken en leuk samen te leven”.

Scroll naar top