Bollywood film ’83 is een flop

Bollywood film '83 is een flop

De trailer van de Bollywood film ’83 bracht hoge verwachtingen met zich mee. Maar helaas kon deze film het succes van andere recente releases niet evenaren. Filmmaker Kabir Khan is teleurgesteld, maar zegt ook dat het geen zin heeft om je er druk over te maken.

“We hebben geaccepteerd dat de film zwaar wordt getroffen door de pandemie. In veel gebieden zijn bioscopen nog altijd gesloten. Er zijn veel minder voorstellingen gepland. En uiteindelijk zullen al deze factoren tezamen het succes van een film beïnvloeden.”

“Op dit moment ligt onze focus op het tellen van alle liefde en zegeningen die wij hebben ontvangen. Het heeft geen zin om je druk te maken over wat er niet goed gaat. De film krijgt enorm veel waardering en zal die waardering blijven krijgen, zelfs als deze op televisie of OTT komt. Wie deze film heeft gezien, is niet teleurgesteld en dat is wat het echte succes van elke film bepaalt.”

Scroll naar top