Release Bollywood film Prithviraj uitgesteld

Release Bollywood film Prithviraj uitgesteld

Release Bollywood film Prithviraj uitgesteld

De release van de langverwachte Bollywood film Prithviraj, met in de hoofdrollen Akshay Kumar en Manushi Chhillar, is uitgesteld. De film zou op 21 januari 2022 in de bioscopen verschijnen. Maar door de opkomst van Omicron en een sterke stijging van het aantal COVID besmettingen in India is dit niet mogelijk.

India hanteert nu een strikte regelgeving. Enkele steden, zoals New Delhi, hebben besloten om de bioscopen weer dicht te gooien. Dit was reden genoeg voor Yash Raj Films om het besluit te nemen de release uit te stellen.

“Wanneer je een gegarandeerde kaskraker bij de hand hebt die het publiek in het hele land zal aanspreken, kun je niet gokken met zo’n enorm product. Prithviraj is een film dat mensen terug naar de theaters zal brengen. En de film kan niet worden uitgebracht op een moment dat het dit doel niet kan vervullen”, zegt een business analist.

“Ook zakelijk heeft het geen zin om concessies te doen voor een film die veel geld zal opleveren. Het is een goed idee om de release uit te stellen en het COVID-19-scenario te meten voordat je een releasedatum van de film bekendmaakt”, voegt hij toe.

“YRF wachtte tot het laatste moment om te zien of de situatie in India en wereldwijd zou verbeteren. Maar het tempo waarmee de besmettingen toenemen, dwingt hen om de film vast te houden. Iedereen kijkt uit naar Prithviraj. De hoop is dat deze film records zal verbreken en nieuwe mijlpalen zal bereiken in het postpandemische tijdperk en YRF gelooft heilig in deze overtuiging. Ze zullen dit project uitbrengen wanneer daar genoeg ruimte voor is.”

Scroll naar top