Bollywood actrice Anushka Sharma wil weer aan het werk

Bollywood actrice Anushka Sharma wil weer aan het werk

Bollywood actrice Anushka Sharma is er weer klaar voor om aan het werk te gaan. De actrice nam een break om tijd te spenderen met haar gezin. Maar ze verlangt er weer naar om voor de camera te staan. Volgens de geruchten heeft ze drie films getekend.

“Anushka Sharma keert terug als actrice in 2022, en dat is met niet één, maar drie grote films. Twee van deze films zijn entertainers voor het grote scherm en één wordt gezien als één van de grootste films uit India voor het digitale platform. De reeks aankondigingen volgt snel”, zegt een bron.

“Anushka maakt zich nu helemaal op om sterker terug te komen. Ze heeft deze drie films gekozen waarbij ze rekening heeft gehouden met de mindset van het huidige publiek in gedachten. De films zijn entertainers met een fris en nieuw perspectief. De komende jaren wil ze zich concentreren op haar acteercarrière en deel uitmaken van films die opmerkelijk anders zijn, maar toch enorm vermakelijk”.

Anushka Sharma was voor het laatst te zien in de film Zero in 2018.

Scroll naar top