Bollywood film ’83 wellicht sneller op Netflix dan verwacht

Bollywood film '83 wellicht sneller op Netflix dan verwacht

De Bollywood film ’83 verschijnt wellicht sneller op Netflix als gevolg van het stijgende aantal besmettingen in India, wat weer leidt tot de sluiting van bioscopen.

Regisseur Kabir Khan zegt dat hij ’83 op Netflix zal uitbrengen als verdere beperkingen worden opgelegd.

“Wij hebben geen idee of morgen alles sluit of dat we nog een week hebben. Wanneer verdere beperkingen worden opgelegd, zullen we de film op Netflix uitbrengen. Maar ik hoop dat mensen alle voorzorgsmaatregelen nemen en naar de bioscoop kunnen om de film te bekijken”, zegt Kabir Khan.

“Deze film was 18 maanden geleden al klaar. Wij wilden het publiek de ervaring geven om de film op het grote witte doek te bekijken. Dat is ook waar het voor is bedoeld. Maar we zullen rekening moeten houden met de tijd waar we nu in leven.”

“Wij hebben ons best gedaan om ervoor te zorgen dat de film wordt uitgebracht in een rustige periode, maar op de dag van de release was er weer een piek in de besmettingen te zien. En op dag vier sloten de bioscopen in Delhi hun deuren. En dat raakt ons diep”, voegt hij toe.

Scroll naar top