Bollywood actrice Deepika Padukone komt met veel films

Bollywood actrice Deepika Padukone komt met veel films

Deepika Padukone is één van de meest gevraagde actrices in Bollywood. En dat is ook wel te zien aan het aantal films waarin ze verschijnt. Wij zetten ze voor je op een rij.

Binnenkort is Deepika te zien in:

Gehraiyaan
De eerst volgende release van Deepika is Gehraiyaan, waarin ze te zien is met Siddhant Chaturvedi en Ananya Panday. De film is geregisseerd door Shakun Batra en verschijnt later deze maand op Amazon Prime Video.

Cirkus
Deepika heeft een kleine rol in de film Cirkus van manlief Ranveer Singh. Er is echter niet veel bekend over haar rol in de film, maar haar kennende zal het een interessante rol zijn.

Pathan
Misschien wel één van de meest verwachte films van dit jaaris Pathan. Deepika is hierin te zien naast Shah Rukh Khan en John Abraham. De film wordt geregisseerd door Siddharth Anand en ook Deepika is te zien in een aantal bijzondere actiescènes.

Project K
Dit is absoluut één van de grote films op de lijst van Deepika. Hierin is ze te zien met Prabhas en Amitabh Bachchan. De film wordt geregisseerd door Nag Ashwin Reddy.

Fighter
Ten slotte speelt Deepika de hoofdrol in Fighter. Dit is de eerste keer dat zijn zal samenwerken met Hrithik Roshan. De film wordt geregisseerd Siddharth Anand. Dit is één van de films waar het filmpubliek erg enthousiast over is.

Scroll naar top