Bollywood acteur Aayush Sharma niet meer in Salman’s Kabhi Eid Kabhi Diwali

Bollywood acteur Aayush Sharma niet meer in Salman's Kabhi Eid Kabhi Diwali

Nadat Bollywood acteur Aayush Sharma samen met Salman Khan te zien was in ‘Antim: The Final Truth’ (2021), ging het nieuws rond dat het duo weer zou samenkomen. Aayush zou gecast zijn voor Salman’s Kabhi Eid Kabhi Diwali. Maar nu komt het nieuws dat Aayush geen deel meer uitmaakt van de film.

“Aayush werd geprezen voor zijn performance in Antim. Dit maakte hem duidelijk dat de focus voor hem dient te liggen op het spelen van hoofdrollen. Salman deelde dezelfde gedachte. Hij zou de rol van Salman’s jongere broer spelen in de film, maar de hele film draait om het personage van Salman. En dus werd besloten om Aayush niet in deze rol te zetten. Aayush zou hiermee niet het podium krijgen die hij verdiend”, aldus een productiemedewerker.

“De makers zijn nog druk bezig met het samenstellen van de cast. De opnames voor de komedie gaan eind februari van start”, voegt hij toe.

Scroll naar top