Bollywood actrice Deepika Padukone over leven na COVID-19

Bollywood actrice Deepika Padukone over leven na COVID-19

Bollywood actrice Deepika Padukone over leven na COVID-19

Bollywood actrice Deepika Padukone had het zwaar te pakken toen ze positief was getest op corona. Ze sprak onlangs over wat er voor haar veranderde.

“Het leven was voor mij na corona veranderd. Ik was fysiek totaal onherkenbaar geworden. Ik denk dat dit kwam door de medicatie en de steroïden die ik kreeg. Covid op zich was al raar. Je lichaam voelt anders, je geest voelt anders. Toen ik het virus had, voelde ik mij nog wel goed. Maar na mijn herstel moest ik echt twee maanden vrij nemen, omdat mijn geest niet werkte. Die fase was voor mij heel erg moeilijk.”

Het is één van de weinige keren dat een bekende Bollywood ster spreekt over de gevolgen van Covid. Deepika hoopt hiermee anderen bewust te maken van wat het virus doet. En anderen te inspireren om te letten op je gezondheid en voorzichtig te zijn.

Scroll naar top