Bollywood acteur Ajay Devgn schrijft een brief aan zijn 20-jarige zelf

Bollywood acteur Ajay Devgn schrijft een brief aan zijn 20-jarige zelf

Op National Youth Day deelde Bollywood acteur Ajay Devgn een prachtig geschreven brief aan zijn 20-jarige zelf. In de brief spreekt hij over hoe verlegen en onconventioneel hij was toen hij jong was, maar dat alles uiteindelijk goed komt.

“Beste 20-jarige ik, Je gaat in deze nieuwe wereld je stempel als acteur drukken. Laat mij eerlijk zijn, je zal te maken krijgen met brute afwijzingen. Verlegen en onconventioneel, je zal je best doen om erbij te horen, maar je zal spectaculair falen! De kritiek en twijfels van mensen zullen moeilijk zijn. Het zal je aan je dromen doen twijfelen. Je zult meer falen dan je zult slagen.”

“Maar spoiler alert, het zal het allemaal waard zijn … want op een dag zul je langzaam maar zeker beseffen dat jezelf zijn je grootste kracht kan zijn. Dus struikel een beetje, maar geeft niet op.”

“Blijf de grenzen verleggen en laat de verwachtingen van de wereld je niet afremmen. “Wees altijd eerlijk, wees altijd jezelf.”

“PS_ Leer hoe je moet dansen. Het zal je op de lange termijn helpen. Veel liefde, een ouder, wijzer en beter uitziende jij.”

Scroll naar top