Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui in 2022 te zien in 5 films in 5 verschillende genres

Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui in 2022 te zien in 5 films in 5 verschillende genres

De reis van Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui is een inspiratie voor veel acteurs. Als het op zijn vak aankomt, heeft Nawazuddin met zijn vaardigheden een nieuwe maatstaf voor veelzijdigheid neergezet. Vanaf de start van zijn carrière heeft een aantal onberispelijke prestaties geleverd.
We weten allemaal dat Nawazuddin altijd een stempel heeft gedrukt op elk personage dat hij heeft gespeeld; zijn onmiskenbare charme en grip op het personage zijn ongeëvenaard. En ook voor 2022 kunnen we weer mooie dingen van hem verwachten.

Dit jaar zien we hem in maar liefst vijf films en vijf verschillende genres. We zullen allemaal getuige zijn van zijn magie in de drama No Land’s Man, de bovennatuurlijke thriller Adbhut, de romantische film Tiku weds Shiru, de romantische komedie Jogira Sara ra ra en last but not least de masala entertainer Heropanti 2.

Deze veelzijdigheidskoning heeft het lekker druk dit jaar!

Scroll naar top