Bhumi Pednekar in Bollywood film The Lady Killer

Bhumi Pednekar in Bollywood film The Lady Killer

De uiterst getalenteerde Bhumi Pednekar speelt de vrouwelijke hoofdrol in de Bollywood film The Lady Killer, met in de hoofdrol Arjun Kapoor.

De film vertelt het verhaal van een playboy in een kleine stad die verliefd wordt op een zelfdestructieve schoonheid. Zij beginnen aan een wervelende romance. Doorspekt met spannende wendingen belooft The Lady Killer een heerlijke mix te zijn van onvoorspelbaarheid en entertainment.

“Ik vind altijd spannend als er iets nieuws en uitdagends op mijn pad komt. En The Lady Killer greep mijn aandacht al vanaf het begin. Als artiest duwt deze rol mij uit mijn comfort zone. Het geeft mij ruimte om te experimenteren. Ik kan niet wachten om samen met Arjun, mijn regisseur Ajay Bahl en mijn geweldige producers te starten aan de film.”

“We zijn blij met de komst van Bhumi Pednekar bij het team van The Lady Killer. De veelzijdigheid en het rauwe talent van Bhumi in combinatie met de stijl en persona van Arjun Kapoor is een geweldig. En hun frisse chemie met Ajay’s visie maakt deze film tot een spannend drama om naar uit te kijken.”

The Lady Killer wordt geproduceerd door Bhushan Kumar en Shaailesh R Singh en geregisseerd door Ajay Bahl.

Scroll naar top