Bekijk de trailer van de Bollywood film Gehraiyaan

Bekijk de trailer van de Bollywood film  Gehraiyaan

De eerste trailer van de Bollywood film Gehraiyaan is uit. De film verschijnt op Amazon Prime Video.

Gehraiyaan is geregisseerd door de zeer getalenteerde Shakun Batra. In de relatiedrama wordt ingegaan op de complexiteit van moderne relaties, volwassen worden, loslaten en controle krijgen over je levenspad.

Deepika Padukone, Siddhant Chaturvedi en Ananya Panday spelen de hoofdrollen. Daarnaast kunnen we cameo’s verwachten van Dhairya Karwa, Naseeruddin Shah en Rajat Kapur.

Gehraiyaan is een gezamenlijke productie van Viacom18 Studios, Dharma Productions en Shakun Batra’s Jouska Films. De film beleeft haar exclusieve wereldpremière op Amazon Prime Video op 11 februari 2022 in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

Scroll naar top