Chauffeur Bollywood acteur Varun Dhawan overleden

Chauffeur Bollywood acteur Varun Dhawan overleden

De chauffeur van Bollywood acteur Varun Dhawan, Manoj Sahu, is overleden. Hij stierf aan de gevolgen van een hartaanval.

Varun was erg close met zijn chauffeur. Hij maakte op Instagram een eerbetoon aan Manoj. In de video die hij op Instagram deelt, spreekt Varun over zijn chauffeur tijdens de onthulling van zijn wassenbeeld bij Madame Tussauds.

In zijn eerbetoon zegt Varun: “Manoj maakt al 26 jaar deel uit van mijn leven. Hij was mijn alles.”

“Ik heb geen woorden om mijn verdriet te uiten, maar alles wat ik wil is dat mensen hem herinneren voor zijn geweldige humor en passie die hij voor het leven had. Ik zal altijd dankbaar zijn dat ik jou in mijn leven had Manoj dada.”

Scroll naar top