Deepika Padukone wil haar eigen stunts doen in de Bollywood film Pathan

Deepika Padukone wil haar eigen stunts doen in de Bollywood film Pathan

Bollywood actrice Deepika Padukone zal naar verluidt haar eigen stunts uitvoeren in de aankomende actiethriller Pathan van Yash Raj Films.

Dit is niet de eerste keer dat de actrice haar eigen stunts doet. Eerder in haar carrière deed ze iets soortgelijks in de film Chandni Chowk To China. De stunts die in Pathan voorkomen zijn volgens insiders zeer gevaarlijke stunts.

Regisseur Nikhil Advani herinnert zich nog goed hoe Deepika met stunts omging tijdens de opnames van Chandni Chowk To China. “Er waren enkele scènes waarvan wij dachten dat ze te gevaarlijk waren. Maar ze stond erop deze zonder haar stuntdubbel en bedrading te doen.”

“Ze is erg atletisch, en dat zit in haar familie. Dan had ze natuurlijk ook nog Akshay Kumar naast zich voor inspiratie. Akshay heeft natuurlijk al zoveel ervaring met actiescenes. Voor Deepika was dit een nieuwe ervaring. Maar ze heeft heel hard gewerkt om te werken aan haar houding en uithoudingsvermogen. En het resultaat was prachtig!”

Scroll naar top