Komiek Kapil Sharma over zijn komediespecial voor Netflix

Komiek Kapil Sharma over waarom hij ja zei tegen Netflix voor zijn komediespecial

Wanneer we denken aan komedie denken we aan Kapil Sharma. Hij vertrok van Amritsar naar Mumbai met een droom. Hij kwam, hij zag en overwon, maar hij is nog niet klaar!
De komiek is er helemaal klaar voor om de wereld van streaming over te nemen! Hij geeft het publiek een kijkje in zijn leven met zijn allereerste Netflix-komediespecial ‘Kapil Sharma: I’m Not Done Yet’. In deze langverwachte special neemt de komiek je mee op een trip down memory lane.

De komiek heeft het ver geschopt met zijn humor en openhartige houding. In 2007 won hij The Great Indian Laughter Challenge en daarna werd hij één van de bekendste gezichten op de Indiase televisie dankzij het programma Comedy Nights with Kapil.

In een openhartig gesprek spreekt hij over zijn OTT-debuut en waarom hij ja zei tegen Netflix. “Na al die jaren op tv realiseerde ik mij dat ik nog steeds aan het begin sta van mijn verhaal. En om naar het volgende hoofdstuk te gaan, moest ik iets nieuws doen en Netflix leek mij de perfecte plek!”

“Er is op Netflix zoveel unieke content beschikbaar van over de hele wereld. Dit platform leek de beste manier om een ??wereldwijd publiek te bereiken. Deze special is een compleet nieuwe ervaring voor mij. Het is anders dan alles wat ik eerder heb gedaan. Ik vertel verhalen over mijn ervaringen en over mijn leven. Met ‘Kapil Sharma: I’m Not Done Yet’ breng ik ook een eerbetoon aan mijn dierbaren. Het is niet zomaar content dat ik met iedereen deel, het is mijn leven!”

“En waar zou ik anders zo’n wonderbaarlijk spektakel kunnen laten zien dan op Netflix? En gezien het huidige scenario, wanneer de wereld zich verplaatst naar digitale ruimtes en OTT-platforms, dan kan dat niet zonder mij! Los van alle grappen, het was een leerzame ervaring voor mij – dit is heel anders dan wat ik gewoonlijk doe en ik kan niet wachten om de wereld te laten zien wat we hier hebben gecreëerd.”

Kijk hoe Kapil Sharma vertelt over zijn levensreis in zijn stijl in de langverwachte comedyspecial van Netflix, die vanaf vandaag op Netflix is te zien.

Scroll naar top