Komen Hrithik Roshan en Kareena Kapoor Khan samen voor de Bollywood film Ulaj?

Komen Hrithik Roshan en Kareena Kapoor Khan samen voor de Bollywood film Ulaj?

Het is alweer bijna 20 jaar geleden dat Hrithik Roshan en Kareena Kapoor Khan samen in een film te zien waren. Volgens de laatste geruchten komen ze weer samen voor de film Ulaj.

“Hrithik en Kareena zijn allebei benaderd voor de film Ulaj door een gerenommeerde filmmaker. De film wordt geproduceerd door Junglee Pictures. De filmmaker heeft binnenkort een afspraak met Kareena voor een scriptleessessie. Hrithik’s commitment hangt af van zijn beschikbaarheid. Pas wanneer deze twee sterren ‘ja’ zeggen, start de producent met de rest van het proces. Het wordt een film met een groot budget en de meeste opnames zullen in Mumbai plaatsvinden. Maar er is nu nog niets concreet”, aldus een productiemedewerker.

Hrithik en Kareena waren voor het laatst samen te zien in 2003 in de Bollywood film Main Prem Ki Diwani Hoon.

Scroll naar top