Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui over zijn veelzijdigheid

Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui over zijn veelzijdigheid

Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui is een inspiratie voor veel acteurs. Hij heeft met zijn vaardigheden een nieuwe maatstaf voor veelzijdigheid neergezet. Zijn onmiskenbare charme en grip op personages zijn ongeëvenaard.

Nawazuddin zegt in een recent interview dat hij graag de uitdaging aangaat om buiten zijn comfortzone te treden. “Ik probeer er altijd voor te zorgen dat ik niet in mijn comfortzone zit. In je comfortzone blijven is heel makkelijk. En een realistische performance geven in je comfortabele zone is ook heel makkelijk. Maar realistisch zijn terwijl je een personage eigen maakt zit en ervoor zorgen dat het allemaal realistisch overkomt is erg moeilijk.”

“Wanneer ik mezelf herhaal, is dat makkelijk omdat ik in mijn comfortzone zit. Wanneer ik je de indruk kan geven dat het realistisch is, dat mijn personage realistisch is en dat het mij met gemak is erg moeilijk. En juist daar zit voor mij de uitdaging.”

Scroll naar top