Bollywood acteur Zayed Khan klaar voor comeback

Bollywood acteur Zayed Khan klaar voor comeback

Bollywood acteur Zayed Khan klaar voor comeback

Acteur Zayed Khan is klaar om zijn comeback te maken in Bollywood. Filmmaker Samir Karnik heeft hem benaderd voor zijn volgende film.

Samir kennen we allemaal nog als regisseur van de film Yamla Pagla Deewana. Hij werkt momenteel aan een komedie. Voor deze film heeft hij Sanjay Dutt, Suniel Shetty, Esha Gupta, Jaaveed Jaaferi en Zayed Khan benaderd. Dat is nog eens cast!

“De komedie speelt zich af in Noord-India. Zowel Sanjay als Suniel spelen de rol van een Punjabi. Zayed Khan speelt inderdaad één van de hoofdrollen. Er is alleen nog niets bekend over de personages van Esha Gupta, Zayed Khan, Saurabh Shukla en Jaaved Jaaferi. Deze worden geheim gehouden”, zegt een insider.

“Sanjay Dutt is tevens één van de producenten. De voorbereidingen zijn in volle gang en de makers zijn van plan om tegen de zomer van 2022 te starten met de opnames. De film wordt opgenomen in de staat Punjab.”

Zayed Khan was voor het laatst op het witte doek te zien in de komedie Sharafat Gayi Tel Lene uit 2015.

Scroll naar top