Voormalig Bollywood actrice Twinkle Khanna wilde helemaal niet acteren

Voormalig Bollywood actrice Twinkle Khanna wilde helemaal niet acteren

In de YouTube-talkshow Tweak India onthult voormalig Bollywood actrice Twinkle Khanna dat haar carrière als actrice uit noodzaak was geboren. “Ik wilde mijn alleenstaande moeder steunen.”

Twinkle Khanna is momenteel één van de bekendste auteurs en columnisten in India. Maar voordat ze begon te schrijven heeft ze een korte carrière in Bollywood gehad. Alleen was dit niet echt iets wat zij wilde doen.

Tijdens een interview met Kareena Kapoor Khan vertelt Twinkle dat ze helemaal geen plannen had voor een acteer- carrière.

“Ik wilde helemaal geen actrice worden. Bij mij is dit besluit uit noodzaak geboren. Ik had een alleenstaande moeder en zij zorgde voor iedereen. Eigenlijk was dat dit de snelste manier waarop we onze familie konden onderhouden.”

Dimple Kapadia trouwde in 1973 met Rajesh Khanna en scheidde van hem in 1982. Het echtpaar kreeg twee dochters: Twinkle en Rinke Khanna. Twinkle trouwde in januari 2001 met acteur Akshay Kumar en samen hebben ze een zoon, Aarav en een dochter, Nitara.

Scroll naar top