Releasedatum Bollywood film Bhool Bhulaiyaa 2 met twee maanden verschoven

Releasedatum Bollywood film Bhool Bhulaiyaa 2 met twee maanden verschoven

Releasedatum Bollywood film Bhool Bhulaiyaa 2 met twee maanden verschoven

De makers van de Bollywood film Bhool Bhulaiyaa 2 hebben de releasedatum verschoven. Op deze manier vermijden ze de concurrentie met de film RRR van SS Rajamouli. Bhool Bhulaiyaa 2 verschijnt nu twee maanden later in de bioscopen, namelijk op 20 mei 2022 en niet 25 maart 2022.

Bhool Bhulaiyaa 2 zou oorspronkelijk in juli 2020 uitkomen. De release werd uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie.

Filmmaker SS Rajamouli kondigde vorige week maandag aan dat zijn film RRR op 25 maart 2022 in de bioscoop zal verschijnen. Dit is een film waar veel filmfans al maanden naar uitkijken. Twee dagen na de aankondiging besloten de makers van Bhool Bhulaiyaa 2 de releasedatum met twee maanden te verschuiven.

Bhool Bhulaiyaa 2 is geregisseerd Anees Bazmee. De film, met in de hoofdrollen sterren Kartik Aaryan, Kiara Advani en Tabu, is het vervolg op de gelijknamige film van Priyadarshan, met in de hoofdrollen Akshay Kumar en Vidya Balan.

Scroll naar top