Bollywood actrice Priyanka Chopra tekent Hollywood film met Anthony Mackie

Bollywood actrice Priyanka Chopra timmert internationaal lekker aan de weg. Naar verluidt heeft ze getekend voor de actiefilm van Kevin Sullivan getiteld ‘Ending Things’, waarin ze te zien is tegenover Anthony Mackie (foto inzet).

De film vertelt het verhaal van een huurmoordenaar die wil stoppen. Ze vertelt haar partner, die tevens haar zakenpartner is, dat ze ook hun persoonlijke relatie beëindigt. Maar ze komt tot het besef dat ze dat deel van hun band eigenlijk niet wil beëindigen. Om de breuk – en hun laatste zaak samen – te overleven, moeten ze hun krachten bundelen voor een laatste avond.

Priyanka heeft onlangs de opnames voor de thrillerserie Citadel afgerond. Ze is ook te zien zijn in de film Text For You van Jim Strouse. Er staat tevens een film op de planning over het leven van Ma Anand Sheela. Deze gaat Priyanka produceren in samenwerking met Amazon. Wat Bollywood betreft heeft Priyanka getekend voor de film Jee Le Zara van Farhan Akhtar samen met Alia Bhatt en Katrina Kaif.

Anthony Mackie kennen we allemaal vanwege zijn hoofdrol in verschillende Marvel-films, waaronder Captain America: The Winter Soldier, Ant-Man, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame.

Scroll naar top