Bollywood acteur Vicky Kaushal in Rajkumar Hirani’s volgende film met SRK?

Bollywood acteur Vicky Kaushal in Rajkumar Hirani's volgende film met SRK?

Bollywood acteur Vicky Kaushal is in gesprek met Rajkumar Hirani voor zijn volgende film. Het gaat vermoedelijk om de film met Shah Rukh Khan.

“In alle Rajkumar Hirani films zijn speciale rollen weggelegd voor bekende acteurs. Of het nu gaat om Jimmy Shergill in Munnabhai, Sanjay Dutt en Sushant Singh Rajput in PK of Vicky Kaushal in Sanju. Hirani is in gesprek met Vicky Kaushal voor een belangrijke rol in zijn volgende film, waarvan de hoofdrol wordt vertolkt door Shah Rukh Khan”, aldus een productiemedewerker.

“Vicky en Rajkumar Hirani hebben een goede band opgebouwd op de set van Sanju. En daarom ligt het voor de hand voor de regisseur om hem opnieuw te casten. Het is hopen dat Vicky beschikbaar is op de opnamedata”, voegt hij toe.

Het zou mooi zijn om Vicky en Shah Rukh samen in een film te zien. Laten we hopen dat dit gaat lukken.

Scroll naar top