Bekijk de trailer van The Kashmir Files

Bekijk de trailer van The Kashmir Files

Bekijk de trailer van The Kashmir Files

De eerste trailer van de Bollywood film The Kashmir Files is uit. De film vertelt het verhaal van de genocide dat 32 jaar geleden in Kashmir plaatsvond.

“Het verhaal van de genocide in Kashmir op het grote scherm brengen is geen makkelijke taak. En dient met grote gevoeligheid te worden aangepakt. Deze film belooft een eye-opener te worden. Met deze getalenteerde cast kan het publiek dit waargebeurde incident in de Indiase geschiedenis ervaren”, aldus regisseur Vivek Agnihotri.

“Een film is net zo goed als het script en met The Kashmir Files kan het publiek de emoties die de personages doormaken echt voelen. Alle acteurs kropen volledig in de huid van hun personages en zette zich in om dit schokkende en bedroevende verhaal te vertellen”, voegt actrice Pallavi Joshi eraan toe.

The Kashmir Files, met in de hoofdrollen Pallavi Joshi, Prakash Belavadi, Anupam Kher en Mithun Chakraborty, is geregisseerd door Vivek Agnihotri en staat gepland voor een release op 11 maart 2022.

Bekijk de trailer.
32 jaar later zijn de emoties en de pijn hetzelfde. Wees getuige van het brutaal eerlijke verhaal van de genocide in Kashmir.

Scroll naar top