Bollywood actrice Lara Dutta wint Dadasaheb Phalke Award voor haar rol als Indira Gandhi in Bellbottom

Bollywood actrice Lara Dutta wint Dadasaheb Phalke Award voor haar rol als Indira Gandhi in Bellbottom

Bollywood actrice Lara Dutta heeft de Dadasaheb Phalke Award gewonnen voor haar rol als wijlen premier Indira Gandhi in de Bollywood film Bellbottom. Zij won in de categorie Beste Actrice in een Bijrol.

De uitreiking vond plaats tijdens een prestigieuze ceremonie van Dadasaheb Phalke International Film Festival Awards 2022. De Dadasaheb Phalke Award is de hoogste onderscheiding die artiest kan ontvangen op het gebied van cinema.

Via Twitter bedankte Lara iedereen die heeft meegewerkt aan de film en in het bijzonder de makers die haar de kans hebben gegeven om deze rol te vertolken.

Scroll naar top