Bollywood actrice Deepika Padukone werkt aan biopic over haar vader

Bollywood actrice Deepika Padukone werkt aan biopic over haar vader

Bollywood actrice Deepika Padukone bevestigt dat ze werkt aan een biopic over haar vader, de Indiase badmintonspeler Prakash Padukone.

In een interview vertelt de 36-jarige actrice dat haar vader, zelfs vóórdat India wereldkampioen cricket werd in 1983, India op het wereldtoneel van sport had gezet. “Eigenlijk was hij één van de eerste Indiase atleten die India op de wereldkaart zette. Hij won het Wereldkampioenschap in 1981. Dat is duidelijk voor 1983”, zegt ze lachend.

“Hij trainde in een trouwzaal. Dat was zijn badmintonveld. Hij gebruikte verschillende dingen die hij kon vinden dingen om zijn shot nauwkeuriger te maken. Hij gebruikte zijn nadelen eigenlijk in zijn voordeel. Als hij de faciliteiten had die atleten in India tegenwoordig hebben, dan zou hij nog veel beter zijn geweest”, aldus Deepika.

Scroll naar top