Salman Khan niet meer in Bollywood film Laal Singh Chaddha?

Salman Khan niet meer in Bollywood film Laal Singh Chaddha?

De langverwachte Bollywood film Laal Singh Chaddha van Aamir Khan loopt ernstige vertragingen op. De film is al twee keer uitgesteld. Recent werd bekend dat de film nogmaals wordt uitgesteld van april naar augustus. En dit geeft de makers de kans om bepaalde elementen uit het script opnieuw te evalueren, zoals de cameo van Salman Khan.

Het lijkt er op dat fans helaas geen hereniging van Salman Khan en Aamir Khan in Laal Singh Chaddha zullen meemaken. “Aamir had een speciale rol gereserveerd voor Salman in Laal Singh Chaddha. Maar doordat de film zo vaak is uitgesteld en de deadline van de release nadert, heeft hij besloten om dit stuk eruit te halen.”

“Er zijn meerdere pogingen gedaan om de cameo op te nemen, maar Salman was steeds niet beschikbaar. Hij maakt dus geen deel meer uit van Laal Singh Chaddha”, aldus een productiemedewerker.

Shah Rukh Khan zit nog wel in de film. “Shah Rukh Khan heeft begin 2020 zijn cameo al opgenomen en is in de film te zien als Raj uit Dilwale Dulhania Le Jayenge. Aamir Khan heeft de scene met SRK zelf geregisseerd”, voegt hij toe.

Scroll naar top