Opnames Sanam Teri Kasam 2 in september van start

Opnames Sanam Teri Kasam 2 in september van start

Opnames Sanam Teri Kasam 2 in september van start

Na het succes van de Bollywood film Sanam Teri Kasam uit 2016, hebben de makers van de film bevestigd dat het vervolg eraan komt. De regisseurs van de film, Radhika Rao en Vinay Sapru, zeggen dat het vervolg wordt opgenomen in Mumbai en Delhi.

Niet alleen werd vol lof gesproken over Sanam Teri Kasam, maar ook de soundtrack bleek een enorm groot succes. En dat gaf de makers wel reden om te kijken of er mogelijkheden waren voor een vervolg.

“We hebben lang nagedacht over het verhaal voor een vervolg. Het heeft ons zes jaar gekost om op dit punt te komen. De film heeft een cultstatus bereikt en we wilden het publiek niet teleurstellen met een tegenvallend verhaal. De intentie voor een vervolg was er altijd al, maar we wilden een verhaal waar we als schrijvers trots op konden zijn.”

“Het verhaal gaat verder. De film vertelt wat er gebeurt met het personage van Harshvardhan Rane nadat het personage van Mawra is overleden. De films zijn met elkaar verbonden. We zijn hier allemaal erg enthousiast over.”

“Mensen herinneren zich Sanam Teri Kasam voornamelijk vanwege de prachtige liedjes. Maar wist je dat het mooie liefdesverhaal voortkomt uit onze mythologie – de mythologie rond Lord Shiva en Sati? Het vervolg heeft ook haar wortels in de mythologie – in Shiva en Parvati. Het is stedelijk en eigentijds, maar de films zijn gedrenkt in de mythologische verhalen waar we allemaal in een of andere vorm aan zijn blootgesteld. De muziek zal ook ditmaal de ruggengraat van het vervolg zijn.”

Scroll naar top