Bollywood acteur Ajay Devgn maakt vandaag zijn OTT-debuut

Bollywood acteur Ajay Devgn maakt vandaag zijn OTT-debuut

Vandaag maakt Bollywood acteur Ajay Devgn zijn langverwachte OTT-debuut met de serie Rudra: The Edge of Darkness.

De serie is een psychologisch crime thriller en Ajay speelt hierin de rol van een agent Rudraveer Singh. De Disney+Hotstar-show is een remake van de zeer succesvolle Britse show Luther. Naast Ajay zien we ook Raashi Khanna, Esha Deol, Ashish Vidyarthi, Atul Kulkarni, Ashwini Kalsekar, Tarun Gahlot en Satyadeep Misra in de hoofdrollen.

Synopsis
Rudra – The Edge of Darkness speelt zich af in Mumbai. Het verhaal duikt in de psyche van zeer intelligente criminelen en de detective die op hen jaagt. Elke aflevering bevat een nieuwe dreiging en toont de ernstige persoonlijke impact waarmee DCP Rudraveer Singh criminelen en moordenaars achtervolgt en de onwaarschijnlijke vriendschap die hij vormt met Aliyah, een geniale sociopaat.

Bekijk de trailer

Scroll naar top