Bollywood actrice Sonakshi Sinha ontkent geruchten over arrestatiebevel

Bollywood actrice Sonakshi Sinha ontkent geruchten over arrestatiebevel

Bollywood actrice Sonakshi Sinha ontkent de geruchten van een arrestatiebevel nu ze is beschuldigd van fraude omdat ze in 2017 niet op een evenement was verschenen.

Pramod Sharma, de organisator van een evenement, zegt dat de actrice al het geld heeft aangenomen maar nooit is komen opdagen voor het evenement. Sonakshi reageert op de geruchten.

“Sinds een paar dagen doen geruchten de ronde dat er een arrestatiebevel is uitgevaardigd, zonder enige verificatie door de autoriteiten. Dit is puur fictie en het werk van een malafide persoon die mij lastigvalt. Ik verzoek alle media, journalisten en verslaggevers om dit nepnieuws niet te verspreiden, omdat dit zorgt voor meer publiciteit voor deze persoon”, aldus de 34-jarige actrice.

“Deze man probeert publiciteit te krijgen door deze artikelen in de media te krijgen. Hij wil mij geld afhandig maken door mijn reputatie aan te vallen die ik in de loop der jaren met veel trots heb opgebouwd. Doe alsjeblieft niet mee aan deze pesterijen”, voegt ze toe.

“Mijn juridische team zal alle nodige stappen tegen hem ondernemen wegens minachting van de rechtbank.
Dit is mijn enige opmerking over deze zaak totdat de rechtbank van Muradabad zijn uitspraak heeft gedaan. Dus benader mij alstublieft niet voor hetzelfde. Ik ben thuis en ik kan u verzekeren dat er geen arrestatiebevel tegen mij is uitgevaardigd.”

Scroll naar top