Bekijk de trailer van de Bollywood film Sharmaji Namkeen

Bekijk de trailer van de Bollywood film Sharmaji Namkeen

In de Bollywood film Sharmaji Namkeen hebben we een primeur te pakken. Voor het eerst in de geschiedenis van Hindi-cinema spelen twee ervaren acteurs, Rishi Kapoor en Paresh Rawal, hetzelfde personage.

De trailer toont een herkenbaar en hartverwarmend verhaal van zelfrealisatie en ontdekking van een gepensioneerde weduwnaar die de meest willekeurige klusjes op zich neemt om zichzelf bezig te houden om eenzaamheid te voorkomen. Wat volgt is het mysterieuze en hilarische dubbelleven van superchef Sharma op weg naar zingeving in het leven.

De film is geregisseerd door Hitesh Bhatia en staat gepland voor een released op 31 maart op Amazon Prime Video.

Bekijk de trailer

Scroll naar top