Bollywood actrice Anushka Sharma gaat weer full-time acteren

Bollywood actrice Anushka Sharma gaat weer full-time acteren

Bollywood actrice Anushka Sharma gaat weer full-time acteren. Dit maakt de 33-jarige via sociale media bekend. Ze draagt de werkzaamheden als producer van Clean Slate Filmz over aan haar broer Karnesh Ssharma.

Ondanks het grote succes van Clean Slate Filmz, dat ze samen met haar broer Karnesh Ssharma begon, wil de actrice al haar energie weer in het acteren steken.

In een lange post op sociale media zegt Anushka: “Toen ik Clean Slate Filmz met mijn broer Karnesh Ssharma begon, waren we nieuw op het gebied van productie. Maar we hadden een passie. En we wilden de wereld van entertainment veranderen door patronen te doorbreken. Als ik nu terugkijk op onze reis, ben ik enorm trots op wat we hebben gecreëerd en de ontwrichting die we hebben veroorzaakt.”

“CSF begon met mijn visie om het verhaal van hoe commerciële projecten eruit moeten zien te veranderen. Maar ik moet Karnesh bedanken voor zijn visie tot wat CSF vandaag is geworden. Als kersverse moeder, die ervoor heeft gekozen om actrice van beroep te zijn, moet ik mijn leven op een geheel nieuwe manier in evenwicht brengen als nooit tevoren. Dus ik wil, ongeacht de tijd die ik heb, mijn tijd wijden aan mijn eerste liefde, acteren! Daarom heb ik besloten om afstand te doen van mijn positie binnen CSF, en het vertrouwen te leggen bij de meest bekwame persoon, Karnesh, om de visie voort te zetten waarmee het in de eerste plaats is gecreëerd.”

“Ik zal de grootste cheerleader voor Karnesh en CSF blijven en hoop deel uit te maken van vele mooie projecten die door CSF worden geproduceerd. Ik kan niet wachten om te zien hoe hij het bedrijf van laat groeien met de geweldige reeks projecten die hij heeft uitgekozen, gekoesterd en tot leven heeft gebracht. Mijn beste wensen aan de hele familie bij CSF. Ik houd van jullie allemaal!”

Scroll naar top