Tante van Bollywood acteur Ranbir Kapoor ontkent zijn huwelijksplannen voor april

Tante van Bollywood acteur Ranbir Kapoor ontkent zijn huwelijksplannen voor april

Het aankomende huwelijk van Bollywood acteur Ranbir Kapoor en actrice Alia Bhatt is al sinds enkele jaren het gesprek van de dag. Fans kijken reikhalzend uit naar die mooie dag. Maar wanneer staat deze op de planning?

Onlangs werd bekend dat het stel van plan is om in april 2022 te gaan trouwen. En de voorbereidingen zouden al in volle gang zijn. Maar Rima Jain, de tante van Ranbir, ontkent de huwelijksplannen. “Ik weet nog van niets. Ze willen trouwen, maar wanneer de grote dag plaatsvindt weet ik niet. Zij beslissen en daarna weten jullie het ook.”

“We hebben nog niets voorbereid, dus hoe moet de bruiloft in april plaatsvinden? Als dat waar is, dan is het voor mij net zo een grote schok als voor jullie.”

Ranbir en Alia hebben beide nooit gereageerd op de geruchten over hun huwelijk. En ook nu zwijgen ze.

Scroll naar top