Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui dumpt auto en reist met lokale stadstrein om tijd te besparen

Bollywood acteur Nawazuddin Siddiqui dumpt auto en reist met lokale stadstrein om tijd te besparen

Bollywood acteur Nawazuddin is één van de meest bekwame en beste acteurs in de Indiase filmindustrie. Met zijn toewijding, werkmentaliteit, passie en puur talent heeft de acteur verschillende memorabele performances afgeleverd. Dit heeft ertoe geleid dat hij lof ontvangt van zowel critici als fans. En ondanks dat hij een acteur van zo’n groot kaliber en statuur is, kost het Nawazuddin absoluut geen moeite om gewoon te blijven.

De acteur liet onlangs zijn auto staan en nam in plaats daarvan de lokale trein van Mumbai om te reizen van het ene uiteinde van de stad naar het andere uiteinde van stad.

Hij was bezig met opnames en had in de avond een event die hij moest bijwonen. En dus kon hij op deze manier de tijd die anders verloren zou gaan in het verkeer vermijden. Nawazuddin werd op het treinstation gespot in eenvoudige casual kleding. Hij had ook een pet, een mondmasker en een zonnebril op.

Scroll naar top