Passend eerbetoon voor Bollywood legende Rishi Kapoor wiens laatste film 31 maart verscheen op Amazon Prime

Passend eerbetoon voor Bollywood legende Rishi Kapoor wiens laatste film 31 maart verscheen op Amazon Prime

Bollywood kwam samen om de legendarische Rishi Kapoor een passend eerbetoon te brengen voor zijn laatste film Sharmaji Namkeen, die op 31 maart verscheen op Amazon prime video.

Op de dag van de release van Rishi Kapoor’s laatste film Sharmaji Namkeen, heeft Amazon Prime Video een speciale video uitgebracht waarin Aamir Khan, Kareena Kapoor, Ranbir Kapoor, Alia Bhatt, Farhan Akhtar, Vicky Kaushal, Arjun Kapoor, Siddhant Chaturvedi, Ananya Pandey, Aadar Jain en Tara Sutaria een trip down memory lane maken met een speciaal eerbetoon aan de overleden acteur met een dans op zijn populaire nummer Om Shanti Om uit de film Karz.

Sharmaji Namkeen is geproduceerd door Excel Entertainment in samenwerking met Macguffin Pictures. De regie is in handen van Hitesh Bhatia.

Het is voor het eerst dat een film wordt uitgebracht waarbij de hoofdrol door twee acteurs wordt voltooid; Rishi Kapoor en Paresh Rawal, die de rest van de rol overnam na het overlijden van Rishi Kapoor. Naast deze twee acteurs maken ook Juhi Chawla, Suhail Nayyar, Taaruk Raina, Satish Kaushik, Sheeba Chaddha en Isha Talwar deel uit van de cast.

Scroll naar top