Video: Imitator bestelt pizza als actrice Alia Bhatt

Imitator bestelt pizza als Alia Bhatt

Imitator Chandni staat bekend om haar imitaties van Bollywood actrice Alia Bhatt en Kangana Ranaut. Chandni is enorm populair op sociale media. Ze kreeg recent de uitdaging om een pizza te bestellen als Alia Bhatt. En die uitdaging ging ze niet uit de weg.

Chandni belt met een pizzaria, in gedachten houdend dat Alia veganistisch is, en vraagt ??om een ??glutenvrije en veganistische pizza. Om het plaatje realistisch te maken vraagt ze ‘Ranbir’ ook nog even naar zijn voorkeur. De persoon die de bestelling afneemt is even van de kaart.

De kijkers waren erg onder de indruk en spraken vol lof over haar. “Dat was perfect, ik sloot mijn ogen en ik kon me voorstellen dat dat Alia was.”

Een andere opmerking luidde: “Die man zal zich deze dag zijn hele leven lang herinneren.”

De video is meermaals gedeeld en uiteraard hebben mensen Alia Bhatt ook getagd, in de hoop dat ze de video ziet en reageert.

Bekijk de video:

Scroll naar top