Salman Khan over het succes van Zuid-Indiase films

Bollywood acteur Salman Khan over het succes van Zuid-Indiase films

Bollywood-superster Salman Khan sprak in een recent interview over Indiase films en zijn rol in de volgende film van Telugu-ster Chiranjeevi. Hij gaf aan dat ook in Hindi-films er een noodzaak is voor ‘heroism’.

Salman maakte in het interview bekend dat hij een speciale rol heeft in Chiranjeevi’s volgende film getiteld Godfather. “Het was een geweldige ervaring om met hem samen te werken. Ik ken Chiru Garu al heel lang. Zijn zoon (Ram Charan) heeft ook fantastisch werk geleverd in RRR. Ik ben erg trots op hem. Maar ik vraag me af waarom onze films het niet zo goed doen in het Zuiden. Hun films doen het hier zo goed.”

Als hij er langer over nadenkt komt Salman tot de conclusie dat dit ligt aan het feit dat zij de held larger-than-life maken. “Helden in je films hebben werkt altijd. Dit creëert een soort verbondenheid met het publiek wat heel belangrijk is. Wij hadden dit format in de tijd van Salim-Javed, maar nu tillen de Zuid-Indiase filmmakers het idee naar een hoger niveau.”

“Ze hebben een andere stijl van filmmaken. Neem de Dabangg-serie. Deze is door Pawan Kalyan opnieuw gemaakt in Telugu. Wanted werkte ook goed in het Zuiden. Er zouden meer van dit soort films gemaakt moeten worden. Nu doen we Kabhi Eid Kabhi Diwali. Er moet een tijd komen dat ze onze films gaan remaken.”

“In het Zuiden werken de schrijvers heel hard. Ze maken films over mooie concepten. Zelfs als ze geen groot budget hebben, gaan mensen kijken. Maar mijn films zijn ook voor hen. Deze bezitten ook een goede boodschap. Na het zien van een film zouden mensen zich energieker moeten voelen’, voegt Salman eraan toe.

Scroll naar top