Ranbir Kapoor & Alia Bhatt stappen morgen in het huwelijksbootje

Ranbir Kapoor & Alia Bhatt stappen morgen in het huwelijksbootje

De bruiloft van Bollywood stel Ranbir Kapoor en Alia Bhatt is de grootste bruiloft in de stad! Na maanden van geruchten is nu bevestigd dat het paar op 14 april in het huwelijksbootje stapt, met een huwelijksreceptie gepland voor 16 april 2022.

“Op 14 april vindt de huwelijksceremonie van Alia en Ranbir plaats in de woning van Alia. Deze ceremonie wordt alleen bijgewoond door de naaste familieleden van het stel. Op de avond van 15 april is er een familiediner waar beide families bij aanwezig zullen zijn. Op 16 april is de huwelijksreceptie waarvoor alle vrienden en familie van Alia en Ranbir zijn uitgenodigd”, aldus een insider.

Op de gastenlijst voor de receptie staan onder andere Ranveer Singh, Deepika Padukone, Sanjay Leela Bhansali, Aditya Chopra, Shah Rukh Khan, Ayan Mukerji, Aditya Roy Kapur, Arjun Kapoor en Karan Johar.

Scroll naar top