Ranbir Kapoor deelt acteertips zijn vader Rishi Kapoor

Ranbir Kapoor deelt acteertips zijn vader Rishi Kapoor

Bollywood acteur Ranbir Kapoor deelt acteertips zijn vader Rishi Kapoor

In een recent interview werd Ranbir gevraagd naar de acteertips die zijn vader met hem deelde. “Mijn vader geloofde terecht dat elke acteur zijn eigen weg moet vinden. Je moet van je fouten leren en je eigen vaardigheden ontwikkelen.”

En dat is zeker te zien aan de carrière van Bollywood legende Rishi Kapoor. Zijn laatste film, Sharmaji Namkeen, werd op 31 maart uitgebracht op Amazon Prime Video. En ook hierin schittert hij en laat hij zien wat een geweldige acteur hij was.

“Mijn vader zei altijd: Een artiest moet proberen spontaan en enthousiast te zijn. Hij mag niet uitgeput raken naarmate de jaren verstrijken.”

“Mijn vader was altijd bezig om zichzelf constant opnieuw uit te vinden. Ik heb in het geheim zijn passie en zijn overtuiging overgenomen dat het allemaal om het proces gaat en niet het resultaat”, aldus Ranbir.

Ranbir is overweldigd door alle liefde die zijn vaders laatste film heeft ontvangen. Hij heeft bij meerdere gelegenheden zijn dank betuigd aan de trouwe fans van zijn vader.

Ranbir’s volgende film Brahmastra staat gepland voor een release in september.

Scroll naar top