Starkid Ahan Shetty wil niet dat zijn vader een film voor hem produceert

Bollywood starkid Ahan Shetty wil niet dat zijn vader een film voor hem produceert

De jonge starkid Ahan Shetty wil zelf zijn eigen plaats in de industrie verdienen. Hij wil in de toekomst graag met zijn vader samenwerken, maar dit is niet het juiste moment.

Het is geen nieuw fenomeen dat kinderen van bekende acteurs vaak verschijnen in een film dat door hun ouders is geproduceerd. Maar Ahan wilde dit absoluut niet. Sterker nog, de 26-jarige zegt dat hij dit niet wil in de eerste jaren van zijn carrière.

“Ik denk niet dat ik die druk op mijn vader zou willen uitoefenen. Ik heb het gevoel dat wanneer je met familie werkt, je de neiging hebt om dat gevoel van professionaliteit te verliezen. Je wil alles goed doen voor hen en je gaat sneller akkoord met zaken. Ik wil niet dat de grens tussen privé en het werk vervaagt.”

Hij voegt echter snel toe dat hij ernaar uitkijkt om ooit samen te werken met zijn vader. “Als mijn vader in de toekomst producent wil worden van een film waar ik aan werk, zou ik dat geweldig vinden. Maar op dit moment is het het beste dat mijn familie niet betrokken raakt bij wat ik doe’, aldus Ahan.

Scroll naar top