Naam dochter Priyanka Chopra en Nick Jonas bekendgemaakt

Naam dochter Priyanka Chopra en Nick Jonas bekendgemaakt

In januari werd bekend dat Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas en haar man Nick Jonas de trotse ouders zijn geworden van een prachtige meid. Drie maanden na haar geboorte weten we eindelijk haar naam.

Volgens de geboorteakte die TMZ in handen kreeg hebben de sterren hun dochter Malti Marie genoemd. Malti betekent over het algemeen kleine, geurige bloem of maanlicht in het Sanskriet. Uit de papieren blijkt dat het kind even na 20.00 uur is geboren op 15 januari 2022 in een ziekenhuis in San Diego, Californië.

Na de geboorte van hun kind in januari vertelde een insider aan People Magazine dat het stel “echt enthousiast was om ouders te worden. Nick en Priyanka willen al een tijdje een baby.” Een andere insider voegde toe: “Dit is een gelukkige tijd voor iedereen. Nick en Priyanka zijn zeker klaar voor deze nieuwe uitdaging in hun leven. Het is iets wat ze allebei heel graag wilden. Nu is hun tijd, en ze zijn er helemaal klaar voor om een ??kind op te voeden.”

En Malti Marie heeft genoeg neven en nichten om mee te spelen. Nick’s broer Kevin Jonas en zijn vrouw, Danielle Jonas, hebben twee dochters; de 8-jarige Alena Rose en de 5-jarige Valentina Angelina. En Joe Jonas en zijn vrouw Sophie Turner hebben een 1-jarige dochter Willa en zijn momenteel in verwachting van hun tweede kind.

Scroll naar top