Ajay Devgn: “Ik weet niet of Nysa in Bollywood wil werken”

Ajay Devgn: “Ik weet niet of Nysa in Bollywood wil werken”

Ajay Devgn: "Ik weet niet of Nysa wil werken in Bollywood"

Nysa Devgn, dochter van Bollywood acteur Ajay Devgn en Kajol, is een social media-sensatie. De 19-jarige studeert momenteel in het buitenland, maar er gaan geruchten over haar Bollywood-debuut. Wil Nysa wel in de voetsporen treden van haar beroemde ouders?

“Ik weet niet of ze in Bollywood wil werken”, zegt Ajay Devgn in een interview. “Tot nu heeft ze weinig interesse getoond in films. Maar alles kan op elk moment veranderen met kinderen. Ze studeert nu nog in het buitenland.”

Nysa volgt nu een opleiding in International Hospitality aan het Glion Institute of Higher Education in Zwitserland. Hiervoor zat ze op een middelbare school in Singapore.

Scroll naar top