Vedaant Madhavan: “Ik wil niet alleen bekend staan als de zoon van R Madhavan”

Vedaant Madhavan: “Ik wil niet alleen bekend staan als de zoon van R Madhavan”

Vedaant Madhavan: "Ik wilde niet alleen bekend staan als de zoon van R Madhavan"

In tegenstelling tot andere starkids is de zoon van Bollywood acteur R Madhavan absoluut niet geïnteresseerd in showbizz. Zijn passie ligt bij zwemmen. Vedaant is 16 jaar en een nationaal en internationale zwemkampioen. Hij won onlangs zeven medailles op de Danish Open 2022 in Kopenhagen. In een recent interview vertelt hij meer over hoe hij een naam voor zichzelf wil maken.

“Ik wil niet in de schaduw van mijn vader leven. Het doel is om een naam voor mezelf maken. Ik wil niet alleen bekend staan als de de zoon van R Madhavan.”

Over de opofferingen van zijn ouders zegt Vedaant het volgende. “Zij zorgen altijd voor mij. Ze hebben allebei zoveel tijd en moeite gedaan om ervoor te zorgen dat ik mijn dromen kan waarmaken. Eén van de belangrijkste en grootste offers die mijn ouders hebben gebracht is om te verhuizen naar Dubai.”

Vorig jaar verhuisden R Madhavan en zijn gezin naar Dubai om zoon Vedaant te ondersteunen bij de voorbereidingen op de Olympische Spelen. Het was een grote stap voor het gezin, maar R Madhavan zette het belang van zijn kind voorop. Vorig jaar zei hij: “De grotere zwembaden in Mumbai zijn ofwel gesloten vanwege Covid of verboden terrein. We zijn met Vedaant in Dubai waar hij toegang heeft tot grote zwembaden. Hij werkt toe naar de Olympische Spelen en Sarita en ik staan ??aan zijn zijde.”

Hij sprak tevens over de ambities van zijn zoon. “Laat je kind vrij vliegen. Houd hem of haar niet tegen om een ??carrière na te streven. Ik vind het niet erg dat Vedaant ervoor heeft gekozen niet te acteren. Zijn gekozen roeping is veel belangrijker voor mij dan mijn eigen carrière. Ik zal doen wat nodig is om hem te brengen waar hij heen wil in het leven.”

Scroll naar top