Ajay Devgn beperkt schade nadat Twitteraars hem belachelijk maken

Ajay Devgn probeert schade te beperken nadat Twitteraars hem belachelijk maken

Bollywood acteur Ajay Devgn kreeg een vloedgolf aan reacties over zich heen op sociale media nadat hij op Twitter de uitspraak had gedaan dat Hindi “onze nationale taal was, is en altijd zal zijn”. De 53-jarige acteur werd voor gek verklaard toen het publiek zijn verklaring kort daarna controleerde: er is geen nationale taal voor India. Hindi is wel in feite de meest gesproken taal in India, maar maakt deel uit van de 22 talen die zijn opgenomen in de Indiase grondwet.

Ajay Devgn haalde fel uit op Twitter richting acteur Kichcha Sudeepa, die de uitspraak had gedaan dat Hindi niet langer een nationale taal is.

Kichcha Sudeep reageerde vervolgens op Ajay en zei dat zijn intentie niet was om “te provoceren of een debat op te starten”.

De reactie van Ajay hierop was puur om de schade te beperken. Hij geeft aan dat hij de filmindustrie altijd als één industrie heeft beschouwd. “We respecteren alle talen en we verwachten dat iedereen onze taal ook respecteert.” Hij geeft aan dat er wellicht in de communicatie iets niet goed is overgekomen.

Kichcha reageerde op de laatste tweet. Hierin gaf hij aan dat een interpretatie een perspectief is van waaruit je iets kan bekijken. En dat reageren op een uitspraak zonder de context te kennen niet handig is.

Scroll naar top