Shahid dacht dat hij het nooit zou maken als acteur

Shahid dacht dat hij het nooit zou maken als acteur

Bollywood acteur Shahid dacht dat hij het nooit zou maken als acteur

Bollywood acteur Shahid Kapoor maakte recent een bijzondere onthulling. Hij dacht namelijk dat hij het nooit zou maken als acteur, ondanks dat hij de zoon is van Pankaj Kapur.

Shahid was aanvankelijk erg bezorgd over zijn carrierekeuze. In 2003 maakte hij zijn filmdebuut in de romantische komedie Ishq Vishk. De meeste mensen denken dat Shahid het makkelijk heeft gehad omdat zijn beide ouders, Pankaj Kapur en Neelima Azeem, acteurs zijn. Maar dat is zeker niet het geval.

“Ik had niet het idee dat ik acteur kon worden, omdat de meeste mensen mij niet kenden en dus niet wisten dat ik de zoon was van Pankaj Kapur”, zegt Shahid.

“Mijn ouders waren gescheiden en ik woonde niet in Bombay. Ik verhuisde veel later hier naartoe. Mijn moeder was een alleenstaande moeder en ik woonde bij haar. Ik heb ook nooit aan iemand verteld wie mijn vader was, dus ik wist niet of mensen mij zouden accepteren of niet”, vult hij aan.

Pas nadat zijn eerste film verscheen, kwam men tot de ontdekking dat hij de zoon is van Pankaj Kapur en Neelima Azeem. “Vroeger dacht ik: als mijn eerste film niet werkt, dan kan ik vertrekken. Het is een zegen dat ik acteur ben. Ik weet dat veel mensen het waarschijnlijk niet geloven omdat mijn ouders technisch gezien acteurs zijn, maar ze kenden niet veel mensen”, aldus Shahid.

Het is aan de andere kant ook wel logisch. Zijn ouders waren geen grote namen in de filmindustrie. Het podium voor acteurs als Pankaj en Neelima was klein. Gelukkig is dat aan het veranderen en zien we steeds meer acteurs als zijn ouders zoals Pankaj Tripathi, Nawazuddin Siddique en anderen schitteren op het witte doek.

Shahid Kapoor en Pankaj Kapur zijn nu samen te zien in de film Jersey. Ze hebben eerder samengewerkt aan de films Mausam (2011), Matru Ki Bijlee Ka Mandola (2013) en Shaandaar (2015).

Scroll naar top