Droom van Taapsee Pannu komt uit!

Droom van Taapsee Pannu komt uit!

De aankondiging van de Bollywood film Dunki werd recent gepresenteerd. De film wordt geregisseerd door Rajkumar Hirani en de hoofdrol is voor Shah Rukh Khan. Naast SRK maken ook Vicky Kaushal en Taapsee Pannu deel uit van de cast. En voor Taapsee is deze samenwerking met SRK een langgekoesterde droom die eindelijk uitkomt.

Dit is de eerste keer dat Taapsee naast SRK in een film verschijnt. Ze werkte eerder samen met hem tijdens Badla, waar SRK als producent aan verbonden was. Maar mogen acteren met SRK maakt toch een geheel nieuw level van enthousiasme los.

“Eindelijk gebeurt het! Ik ben blij om mijn aankomende film met Shah Rukh Khan en Rajkumar Hirani aan te mogen kondigen.”

“Ja, het is moeilijk om dit te bereiken, en het is nog moeilijker als je helemaal alleen bent, maar ooit zei een superster: “Als je iets echt met heel je hart nastreeft, dan treedt het hele universum in werking om je daar naartoe te brengen”. Proost op eerlijkheid, hard werken en doorzettingsvermogen. Het heeft bijna 10 jaar geduurd, maar eindelijk is alles goed.”

Scroll naar top