Bollywood film Modern Love Mumbai vanaf morgen op Amazon Prime Video

Bollywood film Modern Love Mumbai vanaf morgen op Amazon Prime Video

De Bollywood film Modern Love Mumbai gaat morgen wereldwijd in première op Amazon Prime Video. Dit is de eerste van de drie lokale Indiase versies van de alom geprezen internationale serie.

De nieuwe Amazon Original-serie brengt zes hartverwarmende verhalen over het ontdekken en verkennen van liefde in alle vormen en emoties. Dit deel, geïnspireerd op de beroemde New York Times-column, toont ontroerende en opbeurende liefdesverhalen die hun oorsprong vinden in het hart van de stad Mumbai.

De zes verhalen:

RAAT RANI – geregisseerd door Shonali Bose, met in de hoofdrollen Fatima Sana Shaikh, Bhupendra Jadawat en Dilip Prabhavalkar
BAAI – geregisseerd door Hansal Mehta, met in de hoofdrollen Tanuja, Pratik Gandhi en Ranveer Brar
MUMBAI DRAGON – geregisseerd door Vishal Bhardwaj, met in de hoofdrollen Yeo Yann Yann, Meiyang Chang, Wamiqa Gabbi en Naseeruddin Shah
MY BEAUTIFUL WRINKLES – geregisseerd door Alankrita Shrivastava, met in de hoofdrollen Sarika, Danesh Razvi, Ahsaas Channa en Tanvi Azmi
I LOVE THANE – geregisseerd door Dhruv Sehgal, met in de hoofdrollen Masaba Gupta, Ritwik Bhowmik, Prateik Babbar, Aadar Malik en Dolly Singh
CUTTING CHAI – geregisseerd door Nupur Asthana, met in de hoofdrollen Chitrangda Singh en Arshad Warsi

Aparna Purohit, hoofd van India Originals van Amazon Prime Video: “We kijken uit naar de eerste van onze drie lokale versies van Modern Love, onze veelgeprezen internationale franchise. Modern Love Mumbai bevat een boeket van zes hartverwarmende verhalen die liefde in zijn vele vormen onderzoekt en alle verhalen vertegenwoordigen een unieke liefdesaffaire met de culturele stad Mumbai. We zijn ervan overtuigd dat deze verhalen hoop, humor en wat zonneschijn in je leven zullen brengen.”

“We zijn verheugd om opnieuw samen te werken met Amazon Prime Video voor een prestigieuze franchise als Modern Love, die al vele fans over de hele wereld heeft. We geloven dat de stad Mumbai, net als New York, ook een betoverende charme heeft.” aldus Pritish Nandy, producent van Pritish Nandy Communications.

“Met de meest geweldige cast bestaande uit Indiase en internationale acteurs en enkele van de beste regisseurs, schrijvers en componisten die we hebben neemt Modern Love Mumbai ons mee door de prachtig verschillende tinten van liefde. Ik ben ervan overtuigd dat elk verhaal in deze anthologie de harten van het publiek zal veroveren. Het was een absoluut genoegen om samen te werken met Amazon, John Carney en de New York Times om deze verhalen van liefde naar India te brengen”, voegt hij toe.

Bekijk de trailer:

Scroll naar top