Malaika Arora over toekomst met Arjun Kapoor

Malaika Arora over toekomst met Arjun Kapoor

Bollywood actrice Malaika Arora sprak recent over haar relatie met Arjun Kapoor en hun toekomstplannen. In het interview hintte ze op een mogelijk huwelijk met Arjun en gaf toe dat ze aan hun toekomst samen denken.

“Het belangrijkste is dat we weten dat we samen een toekomst willen. Als je een relatie hebt waarin je nog steeds dingen uitzoekt en zegt: ‘Oh, ik weet het niet’ … dat is niet waar ik sta in mijn relatie. Het is heilig en belangrijk voor mij.”

“Ik heb het gevoel dat wij nu op een moment zijn beland waar we denken aan de ‘waar-gaan-we-naartoe’ en ‘wat is de volgende stap’? We bespreken veel dingen. We zitten op hetzelfde niveau, met onze vergelijkbare gedachten en ideeën. We snappen elkaar echt”, aldus Malaika.

Scroll naar top