Sharmila Tagore maakt comeback na 11 jaar in Gulmohar

Sharmila Tagore maakt comeback na 11 jaar in Gulmohar

Na Helen is ook Bollywood actrice Sharmila Tagore klaar om haar acteercomeback te maken na 11 lange jaren. De actrice verschijnt in de film Gulmohar. De film is een familiedrama en heeft een indrukwekkende cast bestaande uit Manoj Bajpayee, Suraj Sharma, Amol Palekar en Simran Bagga.

Gulmohar staat gepland voor een release in augustus van dit jaar en zal naar verwachting rechtstreeks op een streamingsplatform worden uitgebracht. De plot van de film draait om enkele generaties van de Batra familie die op het punt staan om hun huis te verlaten na ruim 34 jaar.

In Gulmohar speelt Sharmila Tagore de matriarch van de familie. “Na een aanzienlijke pauze ben ik erg blij om in de vertrouwde en geliefde sfeer van een filmset te zijn. Ik stemde vrijwel onmiddellijk mee in om deel uit te maken van Team Gulmohar – nadat ik dit hartverwarmende en prachtig geschreven verhaal/script hoorde. Het is een zeer gelaagde en boeiende familiedrama. En ik weet zeker dat velen zullen genieten om de film samen met hun dierbaren te kijken.”

Sharmila Tagore was voor het laatst te zien in de film Break Ke Baad uit 2010 met in de hoofdrol Deepika Padukone en Imran Khan. Ze is vooral bekend van iconische films als Aradhana, Mausam, Chupke Chupke en nog veel meer.

Scroll naar top