Rajkumar Hirani: “Shah Rukh Khan heeft altijd op mijn verlanglijstje gestaan”

Rajkumar Hirani: “Shah Rukh Khan heeft altijd op mijn verlanglijstje gestaan”

Droom om te werken met Shah Rukh Khan komt uit voor Rajkumar Hirani

Bollywood regisseur Rajkumar Hirani is in april begonnen met de opnames van zijn volgende film getiteld Dunki. Hierin werkt hij voor het eerst samen met niemand minder dan Shah Rukh Khan. Het is voor de regisseur een droom die uitkomt.

“Shah Rukh Khan heeft altijd op mijn verlanglijstje gestaan. Nadat we in het verleden verschillende keren geprobeerd hebben om samen te werken, waren we eindelijk voorbestemd om samen te komen voor Dunki. De energie, het charisma, de humor en de charme die hij meebrengt is ongeëvenaard. Ik kijk ernaar uit om die magie op het grote scherm te brengen.”

Dunki wordt geproduceerd door Gauri Khan en verschijnt op 22 december 2023.

Scroll naar top