Kriti Sanon over haar nieuwe films Bhediya en Ganapath

Kriti Sanon over haar nieuwe Bollywood films Bhediya en Ganapath

Kriti Sanon is sinds haar debuut in Heropanti uitgegroeid tot één van de meest gevraagde actrices in Bollywood. Dit jaar is zeer speciaal voor Kriti omdat ze twee experimentele rollen gaat spelen in genres die ze nog niet heeft geprobeerd. Eén daarvan is Bhediya, een horrorkomedie tegenover Varun Dhawan. De andere film is de actiefilm Ganapath, waarin Kriti zich zal herenigen met Tiger Shroff en zelf enkele actiescènes mag uitvoeren.

“Ganapath en Bhediya zijn twee totaal verschillende film. Beide genres heb ik nog niet eerder gedaan. Ganapath is mijn eerste actiefilm, waarin ik ook zelf stunts mag uitvoeren. Dat is iets wat ik al heel lang wil doen. En de film brengt mij na maar liefst acht jaar weer samen met Tiger Shroff. Ik kan niet wachten.”

“En Bhediya daarentegen is mijn eerste horrorkomedie. Het is een echter entertainer en speel een bijzonder personage. Het uiterlijk van mijn personage is ook opvallend. Het is in ieder geval iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. En deze film brengt mij na zeven jaar weer samen met Varun. Onze eerste film was Dilwale.”

Scroll naar top